My Blog List

Wednesday, August 5, 2009

PENTADBIRAN PAKATAN SELANGOR PENUH DENGAN RASUAH!!! • DALAM PUKUL 8.30 TADI,BERITA MELAPORKAN 2 ADUN PAKATAN PEMBANGKANG SELANGOR TELAH DI TANGKAP OLEH S.P.R.M DI ATAS TUDUHAN MENYELEWENG PERUNTUKAN ADUN.TETAPI,BERITA TIDAK MEMBERITAHU SIAPAKAH 2 ADUN SELANGOR YANG DI TANGKAP OLEH S.P.RM ITU (TAPI SAYA YAKIN RAMAI YANG DAPAT AGAK SIAPAKAH 2 ADUN YANG DI TANGKAP OLEH S.P.R.M ITU).


 • TAPI APA YANG JELAS DISINI,KEGIATAN UMPAMA LANUN ADUN-ADUN PAKATAN PEMBANGKANG DI SELANGOR SUDAH MULA MENUNJUKKAN TANDA-TANDA KEBOCORAN.SATU DEMI SATU RAHSIA-RAHSIA MEREKA SUDAH TERBONGKAR DAN APA YANG LEBIH PASTI,AKAN BANYAK LAGI RAHSIA-RAHSIA PAKATAN PEMBANGKANG DI SELANGOR YANG AKAN TERBONGKAR.


 • SUDAH TERNYATA TUDUHAN MEREKA (PAKATAN PEMBANGKANG) KEPADA KERAJAAN BARISAN NASIONAL DAN UMNO MENGENAI RASUAH DAN KRONI AKHIRNYA TERKENA BATANG HIDUNG MEREKA (PAKATAN PEMBANGKANG) SENDIRI.ITU MUNGKIN ADALAH BALASAN "CASH" DARIPADA ALLAH S.W.T TERHADAP MEREKA-MEREKA (PAKATAN PEMBANGKANG) YANG SELALU MEMBUAT FITNAH.


 • SEBELUM INI,PAKATAN PEMBANGKANG LAH YANG KUAT (KONONNYA) MEMPERJUANGKAN ANTI KORUPSI,TETAPI AKHIRNYA MEREKA TEWAS KEPADA NAFSU KETAMAKAN MEREKA SENDIRI.JADI PERJUANGAN MEREKA YANG KONONNYA ANTI KORUPSI ADALAH HANYA SEMATA-MATA MAHU MENGELIRUKAN RAKYAT DAN MEMBERI PERSEPSI BURUK KEPADA KERAJAAN BARISAN NASIONAL DAN UMNO.


 • JADI,APA YANG KITA DAPAT LIHAT DI SINI IALAH PAKATAN PEMBANGKANG CAKAP TIDAK SERUPA BIKIN,TIDAK LAYAK BERCAKAP TENTANG INTEGRITI DAN BUKAN PEJUANG ANTI KORUPSI SEPERTI APA YANG DI WAR-WARKAN OLEH MEREKA(PAKATAN PEMBANGKANG).MEREKA(PAKATAN PEMBANGKANG) KATA,MEREKA ADALAH KERAJAAN YANG TELUS SETELUS TELUSNYA DAN MEREKA (PAKATAN PEMBANGKANG) MENUDUH KERAJAAN BARISAN NASIONAL DAN UMNO MENGAMALKAN RASUAH,PADAHAL MEREKA (PAKATAN PEMBANGKANG) LAGI "HANTU" RASUAH.

3 comments:

 1. http://pkrpasdap.blogspot.com

  Tangkap semua PKR. Mana tak betul, ahli PKR terdiri daripada golongan reject dari UMNO. Mereka juga diperguna oleh Cina2 yang mahu kuasa melayu dikurangkan.

  ReplyDelete
 2. betul tu bro, teruskan perjuangan kamu! lagi teruk rasuah bawakan diorang(PAKATAN RAKYAT PENIPU NI)! kita kecohkan bagi semua tahu yang mereka ini sebenarnya tak boleh pakai bro!!!

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails