My Blog List

Sunday, April 21, 2013

SELAMAT BERJUANG!!
  • PENAMAAN CALON SUDAH PUN DIUMUMKAN DISELURUH NEGERI PADA SEMALAM BERSAMAAN DENGAN 20/04/2013.SENARAI CALON DARIPADA SEMUA PARTI POLITIK YANG BERTANDING ADALAH CALON YANG TERBAIK DARIPADA PARTI MASING-MASING.
  • PADA TAHUN INI,SAYA AKAN MEMBUAT LIPUTAN BAGI PARLIMEN DAN DUN SEPERTI BERIKUT :-
  1. PARLIMEN PANDAN (P100) YANG DITANDINGI OLEH GARY LIM CHIN YEE DARI PARTI BARISAN NASIONAL,RAFIZI RAMLI DARIPADA PARTI KEADILAN RAKYAT DAN SEORANG CALON BEBAS,ALLAN TAN.
  2. PARLIMEN CHERAS (P123) YANG DITANDINGI OLEH STEVE TEOH CHEE HOOI DARI PARTI BARISAN NASIONAL DAN TAN KOK WAI DARI DEMOCRATIC ACT PARTY.
  3. PARLIMEN BUKIT BINTANG (P120) YANG DITANDINGI OLEH FRANKIE GAN JOON ZIN DAN PENYANDANG KERUSI PARLIMEN TERSEBUT,FONG KUI LUN DARI DEMOCRATIC ACT PARTY.
  4. DUN CHEMPAKA (N21) YANG DITANDINGI OLEH CALON MUKA BARU DARIPADA BARISAN NASIONAL,MUHAMMAD FAIZAL SUFAR DAN PENYANDANG KERUSI TERSEBUT,ISKANDAR ABDUL SAMAD DARI PARTI ISLAM SE-MALAYSIA.
  • DAN DIHARAP SEMUA CALON DAN PENYOKONG PARTI YANG BERTANDING DAPAT BERKEMPEN DENGAN BERHEMAH DAN DIHARAP JUGA SEMUANYA BERJALAN LANCAR SEHINGGA HARI NAMA PEMENANG DIUMUMKAN.TERUSKAN BERJUANG KEPADA SEMUA CALON.

SEMOGA ALLAH MERESTUI DAN MEMBERI KEMENANGAN KEPADA CALON BARISAN NASIONAL DAN   SEMOGA RAKYAT MEMBERI MANDAT KEPADA BARISAN NASIONAL UNTUK MENERAJUI NEGARA KITA YANG TERCINTA INI.

YAKINI ALLAH!!SAYANGI MALAYSIA!!TEKADKAN UNDI ANDA!!UNDILAH BARISAN NASIONAL!!No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails