My Blog List

Sunday, May 1, 2011

MEMALUKAN!!!!

VIDEO CLIP DIATAS INI TELAH MENYEMARAKKAN SEMANGAT AKU UNTUK MENULIS TENTANG POLITIK LAGI,SETELAH SEKIAN LAMA BEREHAT DARI POLITIK DAN KALI INI AKU TERPANGGIL UNTUK MENULIS BALIK SOAL POLITIK.SEMUA ORANG MAKLUM TENTANG VIDEO DIATAS NI,VIDEO INI MENUNJUKKAN KEKCOHAN YANG DILAKUKAN OLEH PENYOKONG-PENYOKONG PAKATAN PEMBANGKANG (P.K.R DAN PAS..D.A.P TEPUK TANGAN JE TENGOK DARI LUAR).

KEJADIAN DAN KEKECOHAN YANG TERJADI DI MASJID AMRU AL-NAS BANDAR BARU SENTUL AMAT-AMATLAH MEMALUKAN UMAT ISLAM BUKAN SAHAJA DI MALAYSIA,BAHKAN UMAT ISLAM MALAYSIA DI LUAR NEGARA JUGA.


 • PERNAHKAH SAUDARA/SAUDARI TENGOK KEJADIAN SEUMPAMA INI BERLAKU DI KALANGAN PENGIKUT-PENGIKUT AGAMA LAIN DI MALAYSIA NI? • PERNAHKAH SAUDARA/SAUDARI DENGAR ATAU LIHAT KEKECOHAN YANG SEPERTI INI BERLAKU DI RUMAH-RUMAH IBADAT AGAMA LAIN CONTOHNYA DI GEREJA DAN KUIL? • PERNAH SAUDARA/SAUDARI  DENGAR DAN LIHAT ORANG YANG TERPEKIK-PEKIK MENENTANG ORANG YANG SEAGAMA DENGANNYA DI DALAM  GEREJA ATAU KUIL?ADAKAH SAUDARA/SAUDARI MELIHAT  2 ORANG PADERI DAN 2 ORANG SAMI "MENGIMAMKAN" JEMAAH MEREKA DALAM SATU MASA?


SAYA SEBAGAI UMAT ISLAM AMATLAH MALU KERANA KEJADIAN SEPERTI INI BERLAKU DIANTARA UMAT ISLAM TERUTAMA IANYA BERLAKU DI MASJID DIMANA UMAT ISLAM  BERSEMBAHYANG MEMINTA KEAMPUNAN DAN KEREDHAAN ALLAH S.W.T.DIHARAP PERKARA INI TIDAK AKAN BERULANG KERANA INI AMATLAH MEMALUKAN...BUKAN SAJA SAYA,TAPI SELURUH UMAT ISLAM.


P/S: JANGAN TERKEJUT JIKA ADA ORANG ISLAM YANG TAK NAK MENGAKU DIRINYA ISLAM ATAU MENUKAR AGAMANYA SEBAB MALU DENGAN LAGAK SESETENGAH PARA PENGANUT AGAMANYA...

3 comments:

 1. DIA DA TAK ADA PENYOKONG LAGI.. PASTI AKAN BERKUBUR AL JUBURI NI.. SIAPA PUN JADI PM DIA ANGIN 1 BADAN...ANGIN PUN BAU TAIK...PELUH PUN BAU TAIK...AKU YAKIN DOA SEMBAYANG HAJAT ORG PAS DAN MENJADI...BALA BALIK KEPADA AL JUBURI...SENDIRI...PAS BETUL KENA BERAK.. BUKAN KENCING AJA.. KALAU KTA BERAK KITA JUGA AKAN KENCIL ..BETUL TAK..?

  ReplyDelete
 2. betul..betull betul..diorang ni telah memalukan agama serta umat islam...kite org islam sibuk bergaduh,org lain tepuk tangan...jgn terkejut satu mase nanti ade org luahkan pendapat yg agama islam ni dah tak relevan...

  ReplyDelete
 3. Betapa BODOH ! nya org2 yg masih setia dgn ANU ar..sia sia !

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails