My Blog List

Saturday, November 6, 2010

KITA BERJAYA!!

 • SYUKUR ALHAMDULILLAH BARISAN NASIONAL MENANG DI KEDUA-DUA PILIHANRAYA KECIL BARU-BARU INI.CALON BARISAN NASIONAL DI GALAS ABDUL AZIZ MENEWASKAN CALON PAS DR ZULKIFLI DENGAN MAJORITI UNDI SEBANYAK 1190 DAN CALON BARISAN NASIONAL BATU SAPI,DATIN LIN TSEN THAU LIN MENEWASKAN CALON PKR,ANSARI ABDULLAH DAN CALON SAPP YONG TECK LEE DENGAN MAJORITI UNDI 6359.

 • INI ADALAH PETANDA RAKYAT DENGAN SUDAH MUAK DENGAN PENIPUAN PEMBANGKANG YANG KONONNYA INGIN MENJADI JUARA RAKYAT TAPI HAKIKATNYA MEREKA MENINDAS RAKYAT DI NEGERI-NEGERI YANG DIPERINTAH MEREKA.

 • DAN KEJAYAAN BARISAN NASIONAL DI KEDUA-DUA PILIHANRAYA KECIL INI ADALAH DI SEBABKAN KERJA KUAT JENTERA-JENTERA PARTI YANG BERGERAK DAN MENYAPAIKAN MAKLUMAT DENGAN BERKESAN SEKALI SEKALIGUS SEGALA RANCANGAN PEMBANGKANG YANG INGIN MENANAMKAN RASA BENCI RAKYAT KEPADA KERAJAAN GAGAL SAMA-SEKALI.

 • DAN DIHARAP KEPADA KEDUA-DUA CALON BARISAN NASIONAL YANG BARU BERGELAR YB HENDAKLAH MENJALANKAN TUGAS DENGAN CEKAP DAN AMANAH DEMI KESEJAHTERAAN RAKYAT.SYUKUR ALHAMDULILLAH SEKALI KERANA DENGAN IZIN DAN KEBERKATAN ALLAH S.W.T SERTA KERJA KUAT JENTERA-JENTERA PARTI,BARISAN NASIONAL MENANG PILIHANRAYA KECIL KALI INI.GOOD JOB....

2 comments:

 1. salam 1 malaysia...saya telah paut kan blog anda utk blog saya.penulisan blog anda memang hebat.tahniah di ucapkan.kalau boleh paut kan blog saya utk blog anda..terima kasih dan salam perjuangan dari saya,penulis badut rakyat..

  http://badutrakyat.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. salam 1 malaysia...saya telah paut kan blog anda utk blog saya.penulisan blog anda memang hebat.tahniah di ucapkan.kalau boleh paut kan blog saya utk blog anda..terima kasih dan salam perjuangan dari saya,penulis badut rakyat..

  http://badutrakyat.blogspot.com/

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails