My Blog List

Thursday, June 3, 2010

NAK KENA ADA JAWATAN BARU BOLEH TARIK ORANG MUDA SOKONG UMNO/BN???


 • ADA ANTARA BLOGGER-BLOGGER YANG AGAK PRO KEPADA KHAIRY JAMALUDIN A.K.A K.J SERTA PENYOKONG-PENYOKONG SETIA K.J YANG AGAK MARAH DAN BENGANG DENGAN DATUK SERI NAJIB KERANA TIDAK MELANTIK K.J YAKNI KETUA PEMUDA UMNO/B.N SEBAGAI MENTERI.

 • K.J MENJADI KETUA PEMUDA UMNO MALAYSIA/B.N SETELAH MEMENANGI JAWATAN KETUA PEMUDA PADA PEMILIHAN PARTI PADA APRIL LALU.ADA DI ANTARA PEMUDA-PEMUDA UMNO YANG BERKATA "NANTI SUSAH NAK TARIK ORANG MUDA UNTUK MEYOKONG BN KETUA SENDIRI TIDAK PUN TAK ADA JAWATAN".

 • SAYA INGIN BERTANYA,PERLUKAH SEMUA KETUA PEMUDA PARTI-PARTI POLITIK DI MALAYSIA INI HARUS BERJAWATAN DIDALAM KERAJAAN UNTUK MENARIK ORANG-ORANG MUDA UNTUK MEYERTAI PARTI-PARTI POLITIK MEREKA?SAYA BERPENDAPAT KETUA PEMUDA UMNO/B.N TIDAK PERLU MEMEGANG JAWATAN DI DALAM KERAJAAN UNTUK MENARIK GOLONGAN MUDA UNTUK MENYERTAI ATAU MENYOKONG UMNO/B.N,CUKUPLAH DENGAN BERANI MENDESAK KERAJAAN UNTUK MEMBUAT SESUATU UNTUK ORANG MUDA,UNTUK MELIBAS SEMUA TUDUHAN OLEH PIHAK PEMBANGKANG DAN MENYAMPAIKAN DAN MENERANGKAN INFO-INFO MENGENAI KERAJAAN KEPADA GOLONGAN MUDA,TIDAK PERLU MEMEGANG SEBARANG JAWATAN UNTUK MELAKUKAN ITU SEMUA.

 • P/S:TIDAK PRO KEPADA SESIAPA,YANG BETUL KITA IKUT,YANG TAK BETUL KITA TINGGALKAN....

4 comments:

 1. Bukan jawatan yang menjadi dorongan untuk menarik golongan muda.

  Tapi keikhlasan dalam berjuang untuk parti dan orang Melayu.

  Act against Israel terrorist.

  ReplyDelete
 2. Sekarang ni pemuda UMNO dah hilang taring ke? Dulu zaman Tun Razak pemuda UMNO sunggoh hebat dan digeruni........nampak gaya kena tukar Nakhodanya.

  ReplyDelete
 3. Apa kata PM Najib letak Ketua Pemuda dlm team Malaysia M&S Pte Ltd. KJ lulusan Oxford kan. KJ mesti buktikan kejujuran untuk negara.

  ReplyDelete
 4. ketua pemuda umno tidak perlu memegang apa-apa jawatan untuk menarik golongan muda untuk menyokong kerajaan,umno dan BN.yg perlu ialah pemuda harus berani dan lantang mendesak kerajaan mengenai apa yang perlu untuk golongan muda dan menyampaikan segala benda yg kerajaan lakukan utk negara khususnya untuk golongan muda.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails