My Blog List

Wednesday, May 5, 2010

KENE BELASAH DENGAN 5 ORANG POLIS??!!


 • SAKSI UTAMA KES ARWAH AMINULRASYID,MOHAMMAD AZAMUDDIN IAITU RAKAN ARWAH YANG ADA KETIKA ARWAH DI TEMBAK MEMBERI KETERANGAN MELALUI SIDANG AKHBAR KELMARIN DAN MEMBERITAHU PEMBERITA YANG BELIAU DI BELASAH OLEH 5 ORANG POLIS SEMASA BELIAU KELUAR DARI KERETA SELEPAS KERETA ITU TERBABAS DAN MENUNJUKAN KESAN LEBAM DI LENGAN KEPADA WARTAWAN.
 • WAHAI ADIK AZAMUDDIN,JANGAN LA TIPU LAGI...BAGI TAHU PERKARA YANG BENAR,KALAU KAMU DI BELASAH OLEH POLIS,MESTI ADA KESAN LEBAM DI MUKA DAN BADAN,BUKAN SETAKAT DEKAT LENGAN SAJA.LAGI SATU,MENURUT AZAMUDDIN LAGI HANYA SEBUAH KERETA PERONDA SAHAJA YANG MENGEJAR MEREKA,SAYA TIDAK PERNAH PULA LIHAT POLIS MEMBUAT RONDAAN BIASA ADA 5 ORANG SEKALIGUS DI DALAM SEBUAH KERETA PERONDA,PALING RAMAI PUN 3 ORANG.FIKIR-FIKIRKAN LAH.....

6 comments:

 1. Salam 1 Malaysia.

  Kena belasah oleh 5 orang anggota Polis? Suatu pembohongan yang nyata. Katakanlah yang benar wahai adik.

  Kalau setakat lebam begitu kena bantai atau belasah Polis????....

  Jangan buat fitnah. Polis mengunakan "Kasut (but)" kalau kena tendang rusuk boleh patah bukan setakat lebam. Fikir-fikirkanlah.

  "Betulkanlah Yang Biasa
  dan Biasakanlah Yang Betul".

  Saat Jais
  www.treat-cure.com
  http://saatjais.wordpress.com
  http://saatjais.formor.com

  ReplyDelete
 2. nak glemour pun agak agak lah nanti makan diri peguam dapat duit awak dapat apa.

  ReplyDelete
 3. Pak Pening lalatMay 6, 2010 at 2:32 PM

  Dibelasah oleh 5 polis. Huhh lembutnya polis tu belasah adik azamuddin

  ReplyDelete
 4. jangan la buat cerita lagi..cuba kita fikirkan secara waras..tidak kita rasa pelik..selepas di belasah oleh 5 org polis....AZAMUDDIN sempat juga melarikan diri..dan yang tak logik nya..waktu sidang akhbar,takda pulak kesan lebam kat muka yang ada cuma kesan lebam kat tangan..

  ReplyDelete
 5. SALAM UKHWAH & SALAM 1 MALAYSIA

  MAAF PAB BERBISIK...

  PAB KESIAN DGN NASIB KELUARGA MANGSA. TAPI SAYANG....KELUARGA MANGSA TAK KONSISTEN.. DULU KATA TAK NK KAITKAN DENGAN POLITIK.. NIE LIBATKAN AHLI POLITIK SBG PEGUAM MEREKA. RAMAI LAGI PEGUAM YG BEBAS DAN TIDAK MENYEBELAHI POLITIK. PAB SEBENARNYA TAHU.. ADA AHLI KELUARGA MANGSA YG MENGAMBIK KESEMPATAN UTK MEMBURUKKAN KERAJAAN DAN POLIS. PASTI ADE..PERCAYALAH... KALAU TAK..PASTI IBU MANGSA TAK AKAN IKUT KEHENDAK 'OPPORTUNIS' NIE.

  KPD SAKSI UTAMA. JGN JADIKAN KES NIE MCM MAIN POLIS SENTRI.. INI KES KEMATIAN KAWAN ANDA. BERCAKAP JUJUR KALAU ANDA BENAR2 MENYAYANGI MANGSA. INGAT... ARWAH SEDANG MEMERHATIKAN KALIAN SEMUA SELAGI TIDAK CUKUP 40 HARI KEMATIANNYA.

  FIKIR-FIKIRKANLAH.

  WASSALAM
  SAYAONARA..

  ReplyDelete
 6. salam semua,nampak sangat budak ni menipu seluruh rakyat malaysia,siapa yang percaya jgk ckp budak ni,aku x tau la nak kate ape....

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails