My Blog List

Thursday, July 30, 2009

SEMAKIN TERSERLAH KEGIATAN TIDAK BERMORAL PAKATAN PEMBANGKANG!!!


 • PAKATAN PEMBANGKANG MEMANG MENGAMALKAN KEGIATAN KONGSI GELAP,LEBIH-LEBIH LAGI DI SELANGOR.KEGIATAN KONGSI GELAP DAN PENYELEWENGAN TAMPAK TERSERLAH SEJAK MENDIANG TEOH BENG HOCK MEMBUAT LAPORAN S.P.RM TENTANG KEGIATAN PENYELEWENGAN DAN KONGSI GELAP ADUN-ADUN D.A.P SELANGOR.

 • PASTI BANYAK LAGI YANG BAKAL DI DEDAHKAN OLEH SEGELINTIR PIHAK TIDAK LAMA LAGI TENTANG KEGIATAN YANG TIDAK BERMORAL YANG DI LAKUKAN OLEH ADUN-ADUN D.A.P SELANGOR DAN PAKATAN PEMBANGKANG.KEGIATAN ADUN-ADUN D.A.P DAN PAKATAN PEMBANGKANG SEKARANG INI DI LIHAT SEOLAH-OLAH TIDAK DAPAT DISOROKKAN LAGI KERANA RAMAI ORANG YANG TELAH MENGHIDU KEGIATAN MEREKA.

 • ADA ISU YANG DIBANGKITKAN OLEH PAKATAN PEMBANGKANG MENGENAI BARISAN NASIONAL,NAMUM ISU ITU TIDAK MENDAPAT SAMBUTAN DAN TIDAK DAPAT MENGALIHKAN PERHATIAN UMUM MENGENAI KES YANG MEREKA SEDANG HADAPI.CONTOH,ISU PENYELEWENGAN BEKAS PENGERUSI JKKK DI SEBUAH KAMPUNG DI ULU YAM SEMASA PEMERINTAHAN BARISAN NASIONAL DAHULU.

 • RAKYAT SEMUA TAHU ISU PENYELEWENGAN BEKAS PENGERUSI JKKK SEBUAH KAMPUNG DI ULU YAM YANG DI TIMBULKAN PEMBANGKANG ITU HANYALAH RETORIK SEMATA-MATA KERANA TIADA BUKTI YANG KUKUH DAN RAKYAT SEMUA TAHU,ISU YANG DI BAGKITKAN OELH PEMBANGKANG ITU HANYALAH UNTUK "COVER LINE" KES MEREKA.

 • JADI KEPADA RAKYAT MALAYSIA,JANGANLAH MUDAH TERPEDAYA DENGAN ISU-ISU YANG DI BANGKIT OLEH PAKATAN PEMBANGKANG INI KERANA IA HANYALAH UNTUK MENGABURI MATA RAKYAT DAN MEREKA HANYA INGIN MEMBURUKKAN REPUTASI KERAJAAN BARISAN NASIONAL YANG SEMAKIN CERMELANG DAN MENINGKAT SOKONGANNYA.

3 comments:

 1. SALAM BRO...
  KITA TERUSKAN MEMBONGKARKAN KEMUNGKARAN PAKATAN PEMBANGKANG INI.

  ReplyDelete
 2. Salam Perjuangan,

  Kami dari GPMS Cawangan Wangsa Maju amat mengucapkan Jutaan Terima Kasih kepada pihak anda yang sudi melayari blog kami.

  Komen yang diberikan dari anda menaikkan semangat kami lagi untuk berjuang dalam mendidik dan membela generasi remaja dan belia Melayu untuk terus mara dan maju ke hadapan.

  Kami juga berharap agar anda dapat mempromosikan blog kami ini khas buat tatapan masyarakat.

  Di harap anda dapat memberi tunjuk ajar dan berkongsi idea dengan kami dalam pengendalian blog.

  Yang Di Pertua GPMS Cawangan Wangsa Maju, En. Jais Abdul Karim mengucapkan Salam Kasih khas buat anda..

  Sekian, Salam sayang ikhlas dari,

  MUHAMMAD RADHI ABD. RAZAK
  Ketua Penerangan merangkap Ketua Editor Blog,
  GPMS CAWANGAN WANGSA MAJU

  ReplyDelete
 3. puak pencacai kelas murahan cam korang ni memang jenis yang suka melacurkan diri untuk sedikit kepentingan dunia,mampus le korang pencacai murahan cam pelacur tepi longkang

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails