My Blog List

Sunday, September 26, 2010

DALAM PEMILIHAN PKR PUN ADA RASUAH??!!!

  • PEMILIHAN PARTI KEADILAN RAKYAT A.K.A PARTI KENCING RAKYAT AKAN BERLANGSUNG PADA 29 OCTOBER 2010 KIRA-KIRA 3 HARI LAGI.SEMUA ORANG TAHU ADA PERTANDINGAN YANG SENGIT UNTUK KERUSI TIMBALAN PRESIDEN P.K.R YANG SEKARANG INI DI SANDANG OLEH DR DATUK SYED HUSIN ALI YANG MENGUMUMKAN TIDAK AKAN MEMPERTAHANKAN JAWATANNYA ITU PADA PEMILHAN PARTI ITU NANTI.

  • PADA MULANYA AZMIN ALI DI KATAKAN BERTANDING JAWATAN ITU,TUP-TUP ZAID IBRAHIM PUN MAHU BERTANDING JUGA,DAN INI MENJADIKAN PERTANDINGAN 2 PENJURU BAGI KERUSI TIMBALAN PRESIDEN PARTI ITU SETAKAT INI.

  • DALAM PERTANDINGAN YANG SENGIT INI,TIDAK MUSTAHIL AKAN WUJUDNYA POLITIK WANG SEMASA PEMILIHAN JAWATAN TIMBALAN PRESIDEN P.K.R ITU BERLANGSUNG,INI KERANA MASING-MASING MAHU MENANG DAN ORANG YANG MAHU MENANG JAWATAN INI SANGGUP BERBUAT APA SAHAJA ASALKAN DIA MENANG JAWATAN ITU DAN PERKARA INI ADALAH TIDAK MUSTAHIL AKAN BERLAKU.

  • AKAN TETAPI MACAM BIASA,P.K.R TETAP TIDAK AKAN MENGAKU JIKA WUJUDNYA POLITIK WANG DALAM PEMILIHAN PARTI MEREKA.SAMA-SAMA KITA TUNGGU DAN LIHAT....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails