My Blog List

Friday, May 28, 2010

DAP SUDAH,UMNO/BN BILA LAGI???

 • INILAH POSTER YANG SAYA NAMPAK PAGI INI SEMASA PULANG DARI KERJA.POSTER DAFTAR PENGUNDI DARI DAP  PARLIMEN BUKIT BINTANG DAN CHERAS DITAMPALKAN DI BAWAH SEKITAR LIF DI KAWASAN PERUMAHAN SAYA.

 • LIHATLAH USAHA DAP INI YANG INGIN MENARIK SEMUA PENGUNDI-PENGUNDI BARU YANG BERBANGSA CINA UNTUK BERDAFTAR SEBAGAI PENGUNDI DAN SEKALIGUS MENAMBAH UNDI-UNDI KEPADA MEREKA LEBIH-LEBIH LAGI DI KAWASAN PARLIMEN BUKIT BINTANG DAN JUGA CHERAS.

 • KEPADA UMNO DAN JUGA BARISAN NASIONAL,MENGAPA USAHA SEPERTI INI TIDAK GIAT DIJALANKAN DAN DIUSAHAKAN BAGI MENARIK PENGUNDI-PENGUNDI BARU??MENGAPA HARUS PARTI PEMBANGKANG SAHAJA YANG GIAT MENJALANKAN AKTIVITI MANCARI PENGUNDI BARU??ADAKAH UMNO DAN BARISAN NASIONAL TIDAK SEDAR BETAPA PENTINGNYA PENGUNDI-PENGUNDI BARU ITU SENDIRI??WALHAL KOS UNTUK BUAT POSTER YANG MACAM INI BUKANNYA MAHAL DAN BERAPA RAMAI AHLI UMNO BOLEH JADI SUKERELAWAN UNTUK MENJALANKAN AKTIVITI INI.JANGAN SALAHKAN PENGUNDI-PENGUNDI BARU JIKA UMNO DAN BARISAN NASIONAL KALAH DALAM PRU-13 NANTI !!!


 P/S:M.I.C SIBUK DENGAN GERAKAN ANTI SAMY VELLU,D.A.P TAMBAH PENGUNDI BARU!!

2 comments:

 1. Macam pesanan DS Najib dahulu - "Kalau nak menang, buatlah cara nak memang"

  Jelas sekali orang-orang bawah tak buat keje nie.....

  ReplyDelete
 2. Sya pernah tinggalkan comment dlm beberapa blog pro Kerajaan..kita tengok parti DAP beria2 utk mendaftarkn pengundi,malah NGO2 Religion Base pun begitu aktif berbuat demikian.Tk tahu lah sya tk nampak kempen besar2an oleh UMNO sendiri

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails