My Blog List

Monday, August 13, 2012

PEMIMPIN UMNO,TOLONG PANDANG SERIUS!!


  • HARI INI SAYA MENDAPAT BERITA MENGENAI BEBERAPA AHLI PARLIMEN SERTA ADUN UMNO DAN BARISAN NASIONAL SABAH AKAN MELOMPAT PARTI MENYERTAI PAKATAN PEMBANGKANG DI SABAH.DI SABAH,MAJORITI AHLI PARLIMEN DAN ADUN ADALAH DARIPADA BARISAN NASIONAL.
  • HAL INI AMAT MERISAUKAN WALAUPUN MUNGKIN IANYA SEKADAR KHABAR ANGIN SAHAJA.WALAU APA PUN,KEPIMPINAN UMNO DAN BARISAN NASIONAL PUSAT SERTA SABAH TIDAK PATUT MEMANDANG RINGAN HAL INI KERANA SABAH ADALAH "SIMPANAN TETAP" KEPADA UMNO SERTA BARISAN NASIONAL.
  • HAL-HAL YANG TERTUNGGAK SERTA KETIDAK PUASAN HATI AHLI PARLIMEN SERTA ADUN UMNO/BARISAN NASIONAL SABAH TIDAK BOLEH DIPANDANG RINGAN DAN HARUS DISELESAIKAN DENGAN KADAR SEGERA OLEH KEPIMPINAN UMNO/BARISAN NASIONAL PUSAT SERTA KEPIMPINAN DI SABAH.
  • DIHARAP SEMUA PEMIMPIN UMNO/BARISAN NASIONAL PUSAT DAN DI SABAH BERGANDING BAHU BAGI MENYELESAIKAN SEGALA KEMELUT YANG MELANDA AHLI-AHLI PARLIMEN SERTA ADUN-ADUN DI SABAH DAN TIDAK MEMBIARKAN PAKATAN PEMBANGKANG  TERUS "MEMANCING" AHLI-AHLI PARLIMEN DAN ADUN-ADUN DI SABAH DARIPADA MELOMPAT PARTI DAN SEKALIGUS MEMATIKAN PELUANG PAKATAN PEMBANGKANG UNTUK MENGUASAI SABAH.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails