My Blog List

Monday, May 17, 2010

ANTARA BAHAGIA DAN SENGSARA,SENGSARA YANG DIPILIH!!!

  • MAJORITI TIPIS YANG DIPEROLEHI OLEH CALON DAP PADA PRK SIBU SEMALAM LANSUNG TIDAK MEMERANJATKAN SAYA KERANA SAYA TELAH MENJANGKAN BARISAN NASIONAL AKAN KALAH DI PRK SIBU.INI KERANA ISU-ISU YANG DI MAINKAN OLEH PAKATAN PEMBANGKANG KHUSUSNYA DAP SEKALIGUS TELAH MEROBEK KEPERCAYAAN DAN KESETIAAN RAKYAT SIBU KEPADA BARISAN NASIONAL.

  • ISU-ISU KAUM TERUTAMA MENGENAI KAUM CINA TELAH MENGUSIK EMOSI KAUM ITU DAN ISU ITU DI MAINKAN DAN DI API-APIKAN OLEH PAKATAN PEMBANGKANG.PAKATAN PEMBANGKANG BERJAYA MENANAM PERASAAN BENCI RAKYAT SIBU KEPADA BARISAN NASIONAL KALI INI.

  • WALAUPUN DAP MENANG DENGAN MAJORITI YANG KECIL,INI TIDAK BERMAKNA MEREKA TIDAK BOLEH MENDAPAT MAJORITI YANG BESAR PADA PILIHANRAYA NEGERI DAN UMUM NANTI JIKA JENTERA-JENTERA PILIHANRAYA BARISAN NASIONAL TIDAK BIJAK MENANGKIS DAN MEMBALAS SETIAP ISU YANG DI MAINKAN OLEH PIHAK PEMBANGKANG.

  • WALAUBAGAIMANAPUN,RAKYAT SIBU YANG RUGI KERANA MEMILIH PARTI YANG AKAN MEMBAWA KESENGSARAAN KEPADA MEREKA. 

1 comment:

  1. ”Harap Umno dan BN sedar, tidak semua manusia boleh dibeli. Taburlah berlian dari langit sekalipun, prinsip bukan barang dagangan, kami di Kelantan sudah lama kenal perangai Umno,” kata Mursyidul Am PAS di sini.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails