My Blog List

Tuesday, March 2, 2010

ADAKAH P.K.R AKAN HANCUR??! • BARU-BARU INI HANGAT DI PERKATAKAN TENTANG AHLI-AHLI PARLIMEN PARTI KEADILAN RAKYAT AKAN MELOMPAT KELUAR DARIPADA PARTI.MENURUT BEKAS SETIAUSAHA AGUNG PARTI KEADILAN RAKYAT DATUK SALEHUDDIN HASHIM,ADA LAGI 10 AHLI PARLIMEN PARTI KEADILAN RAKYAT YANG AKAN KELUAR DARI PARTI TERSEBUT DALAM MASA TERDEKAT INI. • KESEMUA AHLI-AHLI PARLIMEN YANG KELUAR DARI PARTI KEADILAN RAKYAT MELUAHKAN PERASAAN TIDAK PUAS HATI DENGAN URUS TADBIR PARTI KEADILAN RAKYAT DAN PAKATAN PEMBANGKAANG SERTA HILANG KEPERCAYAAN TERHADAP PENASIHAT PARTI KEADILAN RAKYAT ITU SENDIRI IAITU DATUK SERI ANWAR IBRAHIM. • ADAKAH PARTI KEADILAN RAKYAT AKAN HANCUR TIDAK LAMA LAGI??!JAWAPANNYA YA,KERANA JIKA KEADAAN INI TERUS BERLAKU KEMUNGKINAN PARTI KEADILAN RAKYAT AKAN HILANG MAJORITI DI PARLIMEN DAN SEKARANG SUDAH JELAS DENGAN KEBANYAKKAN CABANG-CABANG PARTI KEADILAN RAKYAT YANG TELAH DI BUBARKAN. • DAN DI HARAP SEMUA AHLI-AHLI PARLIMEN DAN JUGA ADUN-ADUN PAKATAN PEMBANGKANG MENINGGALKAN PARTI MEREKA,SERTAILAH BARISAN NASIONAL.JANGANLAH ANDA SEMUA TERMAKAN PUJUKAN DAN SANDIWARA KETUA PAKATAN PEMBANGKANG,DATUK SERI ANWAR IBRAHIM.

1 comment:

 1. Salam Sdr,

  Parti Keadilan Rakyat semakin menuju kehancuran.Satu demi satu dilihat keluar dari parti pakatan rakyat ini.

  Apakah signifikan nya pada Pakatan Rakyat di Perak? Barangkali isu yg menghimpit komponen PR ini ada hikmahnya pada PAS di Perak.

  Nizar dilihat akan gunakan Sidang DUN Perak akan datang sebagai dalang ganti untuk mengaburi pandangan rakyat terhadap kepincangan PR.

  Lihatlah nanti,segala wayang kulit, undang-undang rimba, pelakon terbaik anugerah skrin dan berbagai lagi bakal menggegarkan sidang dun perak 30 Mac!


  --------------------------------------------------------

  10 SiBudak Hitam Akan Terjah, Bongkar Dan Kerjakan !

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails