My Blog List

Monday, October 5, 2009

CALON PAS MEMANG DI TOLAK RAKYAT!!! • KEMPEN PILIHANRAYA KECIL DUN BAGAN PINANG,NEGERI SEMBILAN SUDAH PUN BERMULA.SEPERTI BIASA,PIHAK PAKATAN PEMBANGKANG AKAN TERUS MEYERANG CALON BARISAN NASIONAL SEPERTI DI PILIHARAYA KECIL YANG SEBELUM INI DAN SEMENTARA DI PIHAK BARISAN NASIONAL PULA AKAN MENANGKIS SEGALA SERANGAN SERTA TOMAHAN PIHAK PAKATAN PEMBANGKANG DAN MEMPERTAHANKAN CALON BARISAN NASIONAL. • SEPERTI YANG RAKYAT SEDIA MAKLUM,TAN SRI ISA SAMAD SUDAH MENJADI MENTERI BESAR NEGERI SEMBILAN SELAMA 22 TAHUN DAN SELAMA ITU JUGALAH BELIAU MENJADI WAKIL RAKYAT DI DUN YANG BELIAU TANDINGI.TAN SRI ISA SAMAD DIKENALI DENGAN KERAMAHAN BELIAU DAN BELIAU DI LIHAT SERING TURUN PADANG MELAWAT RAKYAT.DENGAN SIFAT-SIFAT BELIAU YANG SEDEMIKIAN,MAKA BELIAU AMAT DI SEGANI DAN DI HORMATI OLEH SEMUA KAUM DI KAWASAN BELIAU. • MANAKALA CALON PAS,ZULKEFLY MOHAMAD OMAR SUDAH BERTANDING SEBANYAK 2 KALI,AKAN TETAPI BELIAU TEWAS DI KEDUA-DUA PILIHANRAYA SEBELUM INI.ZULKEFLY MOHAMAD OMAR BERASAL DARI LENGGENG DAN BELIAU PERNAH BERTANDING DI DUN ITU.KALAU HENDAK DI IKUTKAN,BELIAU BOLEH MENANG DI DUN LENGGENG INI KERANA BELIAU ANAK TEMPATAN,TETAPI SEBALIKYA BELIAU KALAH DI TANGAN CALON BARISAN NASIONAL.INI SUDAH JELAS YANG RAKYAT MEMANG MENOLAK ZULKEFLY MOHAMAD OMAR KERANA TEMPAT BELIAU SENDIRI PUN BELIAU BOLAH KALAH BERTANDING. • ADA SUMBER YANG MEMBERITAHU PUNCA ZULKEFLY MOHAMAD OMAR TEWAS DI KEDUA-DUA PILIHANRAYA SEBELUM INI ADALAH DI SEBABKAN OELAH SIFAT BELIAU YANG KURANG MEMBANTU ORANG SUSAH DI TEMPAT BELIAU,BILA PILIHANRAYA HENDAK DI JALANKAN,BARU BELIAU SIBUK-SIBUK MAHU MEMBANTU MEREKA YANG SUSAH INI.ADA LAGI SEBAB DAN PUNCA BELIAU KALAH DALAM PILIHANRAYA SEBELUM INI TETAPI TIDAK DAPAT DI NYATAKAN DI SINI KERANA BUKTINYA TIDAK JELAS. • JADI KEPADA JENTERA BARISAN NASIONAL,JANGAN PENAT UNTUK BERUSAHA MENANGKIS SEGALA TOMAHAN DAN JUGA FITNAH DARI PIHAK PAKATAN PEMBANGKANG DAN JANGAN PENAT UNTUK MENERANGKAN KEPADA RAKYAT APA SEBENARNYA PERJUANGAN,MISI DAN VISI KITA.INSYALLAH DENGAN BERKAT DOA DAN USAHA PENYOKONG DAN AHLI UMNO/BARISAN NASIONAL SERTA RAKYAT,BARISAN NASIONAL AKAN MENANG DI DUN BAGAN PINANG DAN INSYALLAH JUGA MAJORITI UNDI BARISAN NASIONAL AKAN MENINGKAT.

2 comments:

 1. Aku setuju benor dgn penulis blog yang bijak ni , UMNO benci rasuah dan UMNO menyeru pengundi Bagan Pinang tidak meibatkan diri dengan rasuah dan memilih calon yang bersih.......rasuah tu keji.

  ReplyDelete
 2. Aku setuju benor dgn penulis blog yang bijak ni , UMNO benci rasuah dan UMNO menyeru pengundi Bagan Pinang tidak meibatkan diri dengan rasuah dan memilih calon yang bersih.......rasuah tu keji.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails