My Blog List

Friday, September 25, 2009

PAKATAN PEMBANGKANG TIDAK ADA ISU!!! • PILIHANRAYA KECIL DUN BAGAN PINANG,NEGERI SEMBILAN AKAN DIADAKAN TIDAK LAMA LAGI.TIDAK DINAFIKAN DUN BAGAN PINANG MEMPUNYAI PENGUNDI POS YANG AGAK RAMAI DAN RATA-RATANYA MENGUNDI BARISAN NASIONAL.INI BERDASARKAN KEPADA PILIHANRAYA UMUM YANG LEPAS CALON BARISAN NASIONAL,AZMAN MOHD NOR TELAH MENDAPAT LEBIH KURANG 4000 UNDI DARI PENGUNDI POS. • SEPERTI BIASA,PIHAK PEMBANGKANG HANYA TAHU MENIMBULKAN ISU SUPAYA KERAJAAN BARISAN NASIONAL NAMPAK BURUK DI MATA RAKYAT.KALAI INI MEREKA MENIMBULKAN ISU MENGENAI UNDI POS DAN DENGAN TIDAK MALUNYA MEREKA (PEMBANGKANG) MAHU UNDI POS DI HAPUSKAN SAMA SEKALI. • PERSOALANYA KINI,KENAPA BARU SEKARANG MEREKA BERIYA-IYA MAHU UNDI POS INI DI HAPUSKAN??ADAKAH MEREKA (PEMBANGKANG) TAKUT AKAN KALAH DI DUN BAGAN PINANG ITU NANTI??SEMASA PILIHANRAYA UMUM KE-12 DAHULU TIDAK PULA MEREKA KECOH MENGENAI UNDI POS DI BAGAN PINANG,KENAPA SEKARANG BARU MAHU KECOH-KECOH DAN SIBUK MAHU SURUHANJAYA PILIHANRAYA MENGAHPUSKAN UNDI POS INI??. • SEMALAM,YB AZMIN ALI MEMINTA SUPAYA SEMUA PENGUNDI POS SUPAYA TIDAK MENYERAHKAN KERTAS UNDI MEREKA SEBELUM HARI MENGUNDI,KONONNYA YB AZMIN TAKUT ADA KETIDAKTELUSAN BERLAKU TERHADAP KERTAS UNDI PENGUNDI POS.KALAU TAKUT KALAH,KATAKAN SAJA,TIDAK PERLU MENIMBULKAN ISU MURAHAN SEPERTI INI. • DAN SEKARANG SAYA PULA MEMINTA SUPAYA PARA PENGUNDI POS YANG BERDAFTAR DI DUN BAGAN PINANG SUPAYA JANGAN MENGUNDI PAKATAN PEMBANGKANG KERANA SELAMA INI MEREKA HANYA MENYUSAHKAN KERJA ANDA CONTOH SEPERTI POLIS,INI KERANA PAKATAN PEMBANGKANG SERING MENIMBULKAN HURU-HARA DI NEGARA KITA INI DAN PIHAK POLIS TERPAKSA BERKAWAL UNTUK MENJAGA KETENTERAMAN AWAM SEDANGKAN BANYAK LAGI KERJA YANG LEBIH PENTING DARIPADA MELAYAN KERENAH PAKATAN PEMBANGKANG INI. • DAN LAGI SATU,PAKATAN PEMBANGKANG SELALU MEMAKI HAMUN PIHAK BERKUASA SEPERTI POLIS DAN MACAM-MACAM GELARAN YANG TIDAK ELOK DI BERIKAN KEPADA PIHAK BERKUASA CONTOHNYA SEPERTI "ANJING".DENGAN INI SAYA BERHARAP PARA PENGUNDI POS DAN JUGA RAKYAT YANG LAYAK MENGUNDI DI DUN BAGAN PINANG SUPAYA MENGUNDI CALON BARISAN NASIONAL PADA PILIHANRAYA KECIL YANG AKAN DATANG.

1 comment:

 1. Salam, Polis dan Tentera telah dididik dengan semangat kesetiaan, menurut perintah dan berdisiplin kepada pemerintah dan negara.

  Tidak malukah PAS Khawarij, PKR pengkhianat dan DAP komunis meraih sokongan dari mereka yang digelar 'anjing' oleh puak-puak pengkhianat ini......

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails