My Blog List

Sunday, August 30, 2009

KERAJAAN PAKATAN PEMBANGKANG HANYA MENJAGA KEPENTINGAN KAUM BUKAN MELAYU!!! • PAKATAN PEMBANGKANG KINI DI LIHAT SEMAKIN "SAKIT" KERANA BANYAK ISU-ISU YANG MELIBATKAN SENSITIVITI KAUM YANG DI TIMBULKAN OLEH PEMIMPIN-PEMIMPIN MEREKA.YANG TERBARU ISU PEMBINAAN KUIL DI SEKSYEN 23.PEMBINAAN KUIL ITU DI BANTAH OLEH PENDUDUK DI KAWASAN ITU KERANA MAJORITI PENDUDUKNYA ADALAH BERAGAMA ISLAM DAN BERBANGSA MELAYU.

 • ALASAN KERAJAAN NEGERI SELANGOR DI BAWAH PEMERINTAHAN PAKATAN PEMBANGKANG UNTUK MEMBINA KUIL DI KAWASAN TERBABIT TIDAK MUNASABAH.WALAUPUN SUDAH BEBERAPA KALI PENDUDUK DI KAWASAN ITU MEMBUAT BANTAHAN,AKAN TETAPI KERAJAAN NEGERI SELANGOR DI BAWAH PEMERINTAHAN PAKATAN PEMBANGKANG SEOLAH-OLAH TIDAK MEMPEDULIKAN SUARA PENDUDUK ISLAM DAN MELAYU DI KAWASAN ITU.

 • PEMIMPIN-PEMIMPIN PARTI PAS YANG BERLANDASKAN ISLAM KONONNYA DAN JUGA PEMIMPIN-PEMIMPIN ISLAM DAN MELAYU DARI PARTI PKR,LANSUNG TIDAK BERSUARA MENGENAI ISU INI.PEMIMPIN-PEMIMPIN ISLAM DAN MELAYU DARI PAS DAN PKR MENGANGGAP BANTAHAN PENDUDUK ITU HANYA PERKARA YANG REMEH AGAKNYA.

 • PEMIMPIN-PEMIMPIN PAKATAN PEMBANGKANG SELAMA INI DI LIHAT HANYA BERTINDAK JIKA KAUM LAIN (SELAIN DARIPADA KAUM MELAYU) YANG MEMBUAT BANTAHAN,DAN KERAJAAN DI BAWAH PENTADBIRAN PAKATAN PEMBANGKANG SERTA PEMIMPIN-PEMIMPIN MEREKA HANYA MENJAGA KEPENTINGAN KAUM BUKAN MELAYU SAHAJA WALAUPUN PEMIMPIN-PEMIMPIN MEREKA MAJORITINYA BERAGAMA ISLAM DAN BERBANGSA MELAYU.

 • KEPADA SEMUA PENGUNDI YANG MENGUNDI PAKATAN PEMBANGKANG PADA PRU-12 DAHULU DAN JUGA PADA P.R.K SEBELUM INI,SEDARLAH ANDA SEMUA.MARILAH ANDA SEMUA MENGUNDI BARISAN NASIONAL PADA P.R.K YANG AKAN DATANG DAN JUGA PADA PRU-13 NANTI,KERANA HANYA KERAJAAN BARISAN NASIONAL SAHAJA YANG DAPAT MENJAGA HAK RAKYAT DAN MENDENGAR RINTIHAN RAKYAT MALAYSIA TANPA MENGIRA KAUM DAN AGAMA.MARILAH KITA SEMUA MENOLAK PAKATAN PEMBANGKANG KERANA PAKATAN PEMBANGKANG INI HANYA MENJAGA KEPENTINGAN "ORANG-ORANG" MEREKA SAHAJA.

1 comment:

 1. Salam Merdeka,

  Semoga Allah melindungi tanah air kita dari pengkhianat bangsa dan agama.

  Merdeka ! Merdeka ! Merdeka !

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails